torsdag 23 juli 2009

Katter vs Zombies 2-0

Jag tänker på zombies, för jag håller på att bli en. Igår 5-6 timmars sömn. Inatt 4 timmar. Höff. Jag tänkte leta upp en fin bild på en zombie (kanske något motsägelsefullt, men ändå), men allt jag får är dessa katter. Katter, katter, katter ÖVERALLT!!

2 kommentarer:

Dvärghundspossen sa...

Det måste vara OTROLIGT populärt med kattbilder... finns nån blogg som heter "dagens kattbild" eller nåt i den stilen, som har legat ganska högt på blogtoplists husdjurslista hela sommaren, trots att den inte uppdaterats på typ ett år. Ändå går uppenbarligen massvis av människor in och tittar bara för att dom lovas kattbilder... Man kanske skulle starta en sån blogg själv och bli rik. ;-)

Yvette Gustafsson sa...

Katter är söta, så är det bara. Speciellt när man inte har något att göra (läs: jag har inte fått ligga på länge, och killar är kräk därför är söta kissekatter typ det bästa som finns. Klappa!). I'm saw-ree, så är det. Det sa dom i en undersökning (jo, det var säkert Aftonbladet jag läste det i. eller metro), att kvinnor reagerar starkare på söta djur än sexuella inviter. Så det är i mina gener, not my fault.

(btw, det finns en massa porr på internet också som är sjuuuuukt välbesökt. jag lovar. ungefär som kissekattsidor. Men jag vet inte.)