onsdag 27 augusti 2008

Charmiga killen

Tjej träffar Charmig kille. De kommer bra överens. Retas lite med varandra men på ett bra sätt. Tjej tror att Charmig kille är intresserad (Paw rikthith!) och släpar med Charmig kille hem. De ligger (I like sex, it's nice. Great success). Tjej och Charmig kille verkar tycka om varandra, men icke. Tjej tror bara det. Egentligen är Charmig kille precis lika Charmig mot andra tjejer. Som tror att han tycker om dem (Paw rikthith!). Och ligger med (everybody likes sex. It's nice. Great success!).

Tjej kan nu reagera på två sätt:
1. Bli förvånad (PAW RIKHTITH!) över att Charmig kille inte var... hur säger man... ehhh... Ja... intresserad paw rikthtith, kan vi väl säga.
2. Inte bli ett dugg förvånad när Charmig kille står och Charmar andra tjejer precis framför tjej. Han är ju ändå bara en Charmig kille som säger hej med snoppen. Det är ungefär lika naturligt som gravitation. Och när ni ska utsätta er för gravitation genom höga fall och sånt, eller om ni ska släppa skit i huvudet: Bär hjälm, lek och lär!

(visst är det lustigt hur etiketterna la till sig själva för det här inlägget? Jag lät dem vara kvar för skojs skull)

2 kommentarer:

peekabo.O sa...

Måhända odlas Charmiga killen i massuplaga för att sedan kläs i olika mer eller mindre igenkännbara maskeringar. Jag vet inte. Men alla har vi nog råkat ut för honom. Och ja, jag odlar konspirationsteorier (och ja antagligen är det inte enbart ett manligt fenomen, men det var det det handlade om nu).

Yvette Gustafsson sa...

Frågan är om det var den feltryckta modellen eller default? De flesta har nog råkat ut för en Charmig kille för att en Charmig kille kan knulla igenom hela städer. Kvantitet före kvalitet, kan man säga.

Självklart finns det även Charmiga tjejer! Men den Charmiga killen är mycket lättare att få syn på.