torsdag 22 maj 2008

Be aldrig om ursäkt för dig själv


... men skämmas för sina gärningar, det får man göra om man har betett sig illa.

Offentliga personer är en ganska lustig sak. I alla fall om det gör att man tror att man kan bete sig hur som helst, säga vad som helst och bete sig ruskigt oproffsigt bara för att... ja jag vet inte. Kanske har saker bara stigit dem åt huvudet, kanske sitter stringtrosan snett eller så har dom bara inte fått någon som helst uppfostran.

Idag fick vi läsa en sådan här offentlig persons blogg om hur dåligt vi har det på vårt café. Hon fick en av våra anställda att låta som ett riktigt ärkepucko, och alla som känner honom vet att han är raka motsatsen. Dessutom överdrev hon väldigt grovt ifråga om våra produkter i ett negativt ordalag. Vad vill hon? Förstöra någons dag med flit? Förstöra ett väl uppbyggt rykte utan några som helst fakta i ryggen? Den här offentliga personen är en TV-kock. Har hennes fame and fortune stigit henne åt huvudet så att hon vill visa sig skitviktig i alla situationer som har med mat att göra? (jag minns André Wikströms akt om musikalstjärnan som förvandlade en kräftskiva till en teaterscen) Jag hoppas att hon någon dag förstår själv hur illa hon betett sig. Och Skäms!

3 kommentarer:

Varför vara perfekt.. sa...

har du någon länk till denna hemska och elaka blogg? Inte kul att få höra sånt där. =(
kram

Anonym sa...

Men vad var sanningen då? Var det nåt fel på salladen eller? Hon kan ju inte bara ha hittat på för att jäklas, något måste ju ha varit fel.

Yvette Gustafsson sa...

Här kommer den hemska styggelsen: http://www.tv4.se/1.322962/leilas_blogg

Jag kan då rakt inte förstå hur hon får det till att en sallad har legat i fem dagar, när vi säljer så pass många att vi göra nya ungefär... hela tiden?